Scout

Chọn để so sánh

Scoutmaster 2

The Scoutmaster combines key features from several of VPIs' most successful turntables. It uses the Aries 3 platter and inverted bearing, a larger version of the steel Scout motor assembly with fused IEC socket and 300-RPM 24 pole motor, and a dual Scout chassis with a steel center. The Scoutmaster comes with the JMW-9 standard or the 10.5i and as an option. The table stands 19" by 14" and weighs 48 pounds.
Liên hệ
Còn hàng
12 tháng
Thương hiệu:
VPI

Scout 2

VPI là thương hiệu của Mỹ, và cũng là một trong những nhà sản xuất đầu đĩa than nổi tiếng trên thế giới. Hãng chỉ tập trung chế tạo các sản phẩm có chất lượng cơ khí tốt nhất với giá bán khá cạnh tranh so với các đối thủ khác. Đầu đọc Scout II là sản phẩm dành cho những người đã có kinh nghiệm chơi với các đầu đĩa than rẻ tiền hơn như Project, Thorens… nay muốn bước chân vào thế giới hi-end một cách nghiêm túc.
Liên hệ
Còn hàng
12 tháng
Thương hiệu:
VPI

Scout 1.1

Liên hệ
Còn hàng
Thương hiệu:
VPI

Scout

The SCOUT has become the worlds best-reviewed turntable! The SCOUT is the lowest priced turntable in STEREOPHILE and has attained high performance records worldwide. VPI - The Scout Turntable Celebrating 10 years in Production!
Liên hệ
Còn hàng
12 tháng
Thương hiệu:
VPI

Lọc sản phẩm